Exploze chutí ve food trucích. Objevte tajemství kvalitního street foodu v příštím týdnu v Prostřeno!
Také v příštím týdnu se můžete těšit na Prostřeno, plné neotřelých receptů, vychytávek i dobrot, které si navíc můžete dát, nebo jste je již někdy ochutnali. Soutěžit proti sobě totiž budou majitelé food tracků, se kterými objíždějí nejrůznější akce po celé České republice.
V pondělí bude vařit Eva z Cirkus Burger. A vyslouží si spoustu pochvaly. Ostatní soutěžící se vyznají, takže vědí, co chválí. Během vaření bude mít Eva k ruce kibice. Jak jim to v kuchyni půjde? A proč by měli být food truckeři rádi za ohřátý párek?
Úterní soutěžící David z Grizzly Grill bude mít smůlu na počasí. Bude totiž pršet. Kde je pohostí a jak vymyslí připojení k elektřině? Napínavé to bude pořádně. Dojde i na historky ze života…
Ve středu bude vařit Tomáš z Food trucku U Lukáše. A bude se chválit. A chválit. Jíst se bude i hůlkami. Vařit se bude v kimonu. Tomáš je totiž mistr nudlí. A předvede svůj um v plné parádě.
Honza, z food trucku Bolleta, ve čtvrtek ukáže, že se toho nebojí. Ani dřevěných příborů. A proč je vtipná dřevěná lžíce? Dívejte se. Na co Honza zapomene a přizná se k tomu? Nebo to hosté poznají? Že v menu něco chybí?
Páteční hostitel Radek z Mexicalli Taco trucku si přivítání nachystá ve velkém stylu. Entrée bude opravdu rytmické. A nezapomenutelné. A také se dozvíte, proč tacos servírují v Mexiku méně plněné, než u nás? Protože Radkovi se líbí servírované takto. A tečka.
Celý týden si budeme užívat exploze chutí. Každý všední podvečer v 17.50 na Primě. Tak se dívejte.
Zdroj: FTV Prima