Ve varu: Nedělní odpoledne bude patřit šéfkuchařům. Přidejte se a osvojte si jejich tipy a triky
Již dnes odpoledne se na obrazovkách objeví dva díly pořadu Ve varu. V tomto týdnu bude hlavním kuchařem Ondřej Molina, který nastolí a rovnou vyřeší nejrůznější kuchyňská témata, na která v kuchyni můžete narazit.
Chcete připravovat ryby, ale bojíte se, že je vysušíte? Zeptejte se odborníka a sledujte, jak s nimi pracuje on. Stejně tak s mořskými plody. Nebo naopak nezvládáte českou klasiku a potřebujete poradit, jak na dokonale ochucenou svíčkovou omáčku, která předčí i tu od babičky? Zajímáte se o nové trendy v gastronomii, hledáte zajímavé recepty a chcete načerpat inspiraci od mistrů svého oboru? Nový kulinářský pořad Ve varu vám představí čtyři šéfkuchaře, kteří vám dovolí nahlédnout pod pokličku vlastního kulinářského umění.
Ondřej připraví oblíbené jídlo nejen dětí, ale i dospělých. Fish and chips. Věnovat se i dál bude streetfoodu, který miluje ryby, a to pro jejich snadnou přípravu. V dalším díle od mořských ryb přejde k těm sladkovodním. Připraví pstruha s majonézou. A vždy mu bude pomáhat Bára Šimůnková. Uvidíme, jak jim to v kuchyni bude klapat.
Sledujte pořad Ve varu už v neděli 7. ledna odpoledne na Primě. Ve 14.55 a v 15.35.
Zdroj: FTV Prima, Ve varu